You are currently viewing Звездна прогноза за месец декември 2021
Звездна прогноза за м. декември - Спорт за здраве

Звездна прогноза за месец декември 2021

ЗВЕЗДНА ПРОГНОЗА ЗА м. ДЕКЕМВРИ 2021

Тежкият месец ноември приключи. Той беше изпълнен за всички нас с неприятни случки, болести, инциденти. А покрай това малцина продължиха да поддържат своята физическа форма, като основното внимание на цялото общество беше само върху множеството вируси.
Нашият астролог ДеМиРа специално изготви звездна прогноза за последователите на Спорт за здраве, за което и благодарим.
Какво ще бъде нашето общо състояние през последният месец на 2021 година? Дали можем най-после да се отпуснем или е по-добре да се сгушим в топлото одеало вкъщи? Пък идват и Коледни празници, и най-различни имени дни – традиционен период в България за маси, руйно вино и сладки приказки.

ОВЕН

Месец декември дава възможност на всички представители на знака да възобновят своите активности и да се възползват от предоставената енергия. Ако сте решили, че трябва да започнете нов проект, но не ви се е получило през последния месец, може отново да стартирате нещата. Но…бъдете внимателни. Това не означава да се държите като Овен – да препуснете презглава и да се опитвате да бъдете пръв на финиша. Изискват се внимателни крачки при постигането на целите. Погрижете се за здравето си, не прекалявайте с алкохола и храната. Не мислете, че няма да ви „хване“ настинка и сте с отличен имунитет, по-добре е да се пазите и да употребявате необходимите витамини. Заредете домашната аптечка. Ако имате дълго отлагани медицински/лечебни процедури, приключете ги в рамките на тази година.

ТЕЛЕЦ

Присъствието на планета като Уран във вашия знак дава възможност за преосмисляне на много неща, включително и собственото здраве. Като месец на празниците е добре да не се отпускате в безкрайни хранителни удоволствия. По-скоро, насочете вашето внимание към разходките на чист въздух и упражненията в къщи или фитнес залата. Но дори и да сте навън, бъдете внимателни. Травматичността е повишена. И още – направете си профилактичен преглед, изследвания, дори и в случаите, когато нямате никакви оплаквания. Добре ще бъде да обърнете внимание на своето тяло.

БЛИЗНАЦИ

Вашата общителност ще ви подтиква към повече контакти, срещи и нови проекти. Но, както се казва в дебелите книги – умереността във всичко е изключително важна. Не прекалявайте! Месец декември е студен месец, затова е добре да се обличате, дори и когато се движите навън или спортувате. Иначе ви предстои седене в къщи с гореща чаша липов чай, подсмърчайки в кърпичката. И не забравяйте, че една обикновена простуда може да докара на вратата ви по-сериозно заболяване. Не забравяйте да обърнете внимание и на профилактиката.

РАК

Колкото и да си мечтаете за уютна домашна обстановка, нещата могат да прераснат в раздразнителна атмосфера. Емоциите са в основата на вашият знак, затова, опитайте се да намерите време и за спортни занимания. Ако досега не сте го правили – започнете, сега е времето. Но…това не означава да започвате с тежки и изнурителни упражнения във фитнеса, по-добре ще бъде инструктор да определи от какво точно имате нужда в този момент.

ЛЪВ

Работата си е работа, но близките ви също ще искат вашето внимание. Това, че ще искате да „проясните“ главата си на дълги разходки в парка или планината е прекрасно, правете го. Но не прекалявайте с това, бъдете внимателни през месеца. Простудата може да продължи твърде дълго и да развали хубавите празници. Като цяло, месецът е прекрасен за различни спортни занимания, които да ви доведат до така желаната фигура. Не забравяйте и духовната част – медитирайте, останете сами, посетете СПА център ако това е възможно. Купете си цитрусови плодове, правете си фрешове, използвайте мед към чая и кафето. Имунитетът трябва да се подкрепи.

ДЕВА

Добре е в това турбулентно време да обърнете внимание върху себе си и вашето здраве. Делата иначе си вървят и успешно реализират. Всяко неустойчиво състояние може да доведе и до нарушения свързани с тялото. По-скоро, не хабете енергията си за хора, които не са вашите. Необходимо е да запазите спокойствие, иначе ви чакат посещения при лекарите. Някакво физическо упражнение или разходка ще ви дойдат добре. Най-добре е да се занимаете с кардио тренировки, но преди това посетете кардиолог, който да ви увери, че сте здрави. Внимавайте и с храните, тъй като стомашно-чревният тракт е вашето слабо място през месеца.

ВЕЗНИ

Повечко внимание към довършване на деловите задачи и започване на нови проекти, които ще бъдат успешни, но и повече внимание към физическото състояние. Всички мисловни модели, които се въртят в главата ви, е необходимо да изчезнат. Най-вече меланхолията. Обърнете внимание на тялото си, посетете лекар. Работете и в посока физически упражнения. Усилията ви ще се възнаградят.

СКОРПИОН

Безпокойствата, които са ви „нападнали“, ще продължат и този месец. Затова е необходимо да дишате бавно и броите до 10. Добре ще е да бъдете в планината, в гората. Няма да е излишно и малко да потренирате. Внимателни бъдете и към инфекциозните заболявания, избягвайте тълпите и многолюдните места. Ако се разболеете, незабавно вземете мерки, не се осланяйте, че всичко бързо ще мине. И още нещо – посетете масажист или остеопат, ще имате огромно облекчение.

СТРЕЛЕЦ

Най-после дойде и вашето време. Всъщност…още не е дошло, но атмосферата ще бъде по-добра. Всичките претенции, които околните ще предявяват към вас, изискват внимание, но е добре да се фокусирате върху нещата, които вие считате за важни. Не форсирайте и нещата в работата. Давайте със същото темпо. То може да е доста бавно за вас, но е по-подходящо за условията, в които всички ние се намираме. Енергията ще бъде ниска, ще изпитвате дори и апатия. Съветът ми е да заминете, да си позволите СПА процедури. Това ще ви помогне. А физическите упражнения никога не са излишни. Още повече, че отдавна имате намерение да започнете посещенията си във фитнес центъра. Но упражненията е необходимо да бъдат с инструктор, той знае най-добре от какво точно ще имате нужда. Тъй като декември е зимен месец, не забравяйте и да се погрижите за ставите и костите. Употребявайте витамин Д, хранете се правилно и ако е нужно посетете остеопат.

КОЗИРОГ

Като цяло, месецът е добър за вас. Имате време и за смях, и усмивки, както и за работата, която сте набелязали. И тъй като нямате повод за притеснения, е добре да бъдете внимателни в студения месец да не настинете. Разхождайте се, спортувайте, ако това е във вашия график и не можете без него, но пазете белите дробове. Настинката лесно може да доведе до бронхит или по-тежки състояния.

ВОДОЛЕЙ

Месец декември е не само добър за приключване на голям проект или ремонт. Месецът е добър и да се сбогувате с някои вредни навици. Иначе те могат да ви докарат по-големи усложнения. Месецът е и опасен с това, че лесно можете да се простудите, затова обличайте се добре, ходете в планината, ако пък ви харесва – правете физически упражнения. Пийте чай, почувствайте се комфортно във вашето тяло.

РИБИ

Скъпи, Риби! Месец декември е добър за вашата кариера, пък и за вашите финанси. Не бъдете меланхолични, животът е прекрасен! Не общувайте с неподходящи за вас хора и всичко ще бъде наред.
Профилактичните прегледи не са отменени, затова направете поне един. Погрижете се за тялото си преди зимните празници, иначе ще го претоварите. Знам, че повечето от вас едва ли ще отидат във фитнес салон, но се опитайте да живеете по-здравословно.

Звездна прогноза за потребителите на Спорт за здраве за декември 2021 г.

ДеМиРа