You are currently viewing Здравна астро-прогноза за м. август 2022
Здравна астро-прогноза, август 2022, sportzazdrave.eu

Здравна астро-прогноза за м. август 2022

ОВЕН

хороскоп, овен, Спорт за здраве

Скъпи Овни, най-добре е да бъдете в отпуска в началото на месец август. Не е нужно да сте на работното място и да сте подложени на напрежение с хиляди задачи. Героизмът  никому не е нужен. Ако послушате съвета ми, останалата част от месеца ще премине добре.

Храната, която употребявате, е необходимо да бъде лека, щадяща храносмилателната система. А и някои от вас трябва да намалят теглото си, така че – действайте.  

Правете  разходки, движете се, бъдете на въздух. Фитнес залата не е най-подходящото място този месец за вас.

ТЕЛЕЦ

хороскоп, телец, Спорт за здраве

Спокоен, летен месец ще бъде за вас август, Телци. Но бъдете внимателни – в началото на месеца има опасност от травми. Не се напрягайте, не експериментирайте с нови физически упражнения/спортове. Бъдете осъзнати при всяка своя крачка, в прекия смисъл на думата.

Месец август е добро време да се погрижите за здравето си. Някои хронични заболявания могат да се обострят.

БЛИЗНАЦИ

хороскоп, близнаци, Спорт за здраве

Месецът няма да бъде толкова натоварващ за вас, Близнаци. Релаксация и само релаксация! Повече разходки, повече движение.

Втората половина на месеца е възможно да се изострят хронични заболявания, затова избягвайте стресовите ситуации и физическите натоварвания.

Погрижете се за начина си на хранене. И без това месецът е доста горещ, преминете на по-лека храна, без консумация на алкохол, месо и кофеин.

РАК

хороскоп, рак, Спорт за здраве

Август е месец, когато Раците могат спокойно да забравят за всички житейски несгоди.

В началото на месеца могат да се „обадят“ някои хронични заболявания. Затова е препоръчително всички Раци да се погрижат за своето хранене. Минимум сол, изключване на захарта, кафето трябва да бъде забравено (възможно е безсъние), употребявайте повече зелени плодове и зеленчуци.

Вместо да ходите по фитнес центрове, опитайте нещо ново за вас – например танци. Няма да съжалявате.

ЛЪВ

хороскоп, лъв, Спорт за здраве

Препоръката е да си починете, Лъвове. Нека и емоциите да са в „отпуск“. И всичко ще бъде наред. Срещайте се с приятели, правете разходки, водете семпъл начин на живот.

А втората половина на месеца ще е добре да посетите стоматолог, както и да се погрижите за нервите.

ДЕВА

хороскоп, дева, Спорт за здраве

Мързелив и сънлив месец, Деви. Няма да сте изпълнени с ентусиазъм, нито пък ще имате сили за продуктивна дейност. Ето защо ви препоръчвам почивка без напрежение. По време на почивката може да се заемете и със самоанализ.

Здравето е нещото, за което трябва да се погрижите. Обърнете внимание на храносмилателната си система. Ако е нужно, започнете и лечебна диета.

ВЕЗНИ

хороскоп, везни, Спорт за здраве

Този месец обърнете внимание на опорно-двигателния апарат. Не се натоварвайте физически, избирайте по-спокойни спортни занимания като йога, плуване и подобни.

Бъдете внимателни и със слънцето, използвайте слънцезащитни кремове, вероятни са различни видове кожни проблеми. Към краят на месеца са възможни безсъние, главоболие, световъртеж.

Използвайте билкови чайове, научете се да релаксирате.

СКОРПИОН

хороскоп, скорпион, Спорт за здраве

Добър месец, Скорпиони, да бъдете физически активни. Но не забравяйте, че винаги се започва с леки и кратки тренировки, и постепенно се увеличава времето и тежестта им. През месеца са възможни възпалителни процеси, хроничните заболявания могат да се изострят. Ето защо внимавайте с теченията, климатиците и резките промени в температурата.

И още – пазете нервната си система!

СТРЕЛЕЦ

хороскоп, стрелец, Спорт за здраве

Време е за раздяла с миналото и тръгване по пътеката на настоящето. Всички усилия, скъпи Стрелци, трябва да са насочени към това.

Бъдете внимателни, избягвайте практикуването на опасни спортове. Има опасност от травми. Бъдете внимателни по време на шофиране, особено в периода 1 – 20 август.

През целият месец ще се чувствате изтощени, изморени, постоянно ще ви се спи. Затова опитайте да се наспивате и повече време да прекарвате в разходки сред природата.

Ще е полезна сутрешната гимнастика, плуването е също подходящ вид спорт за вас.

КОЗИРОГ

хороскоп, козирог, Спорт за здраве

Интересен месец за вас, Козирози. Но в цялата августовска суматоха е необходимо да обърнете внимание на нервната си система. Възможно е да имате проблеми с кръвното налягане поради недоброто състояние на кръвоносните съдове.

Затова повече се движете, ако сте любители на „топло-студените“ душове – правете ги всеки ден и по-малко се ядосвайте. Масажите също ще са полезни за вас, обърнете внимание на храненето си.

ВОДОЛЕЙ

хороскоп, водолей, Спорт за здраве

Изморени сте, Водолеи. Всички го забелязват. Ето защо рецептата за месец август е –покой, пълен покой. Месецът е подходящ за почивка.

Приемайте витамини, най-вече от групата В (нищо, че е летен сезон), повече се разхождайте на въздух, избягвайте шумните компании.

Към края на месеца се пазете от простуди; ако въпреки всичко се разболеете, веднага вземете мерки. Внимателно ползвайте нови храни, проверявайте срока на годност.

РИБИ

хороскоп, риби, Спорт за здраве

И задуха вятърът на промяната… Не изпускайте възможностите, скъпи Риби!

Но не трябва да бързате. Всичко с времето си и постепенно. Големите физически натоварвания могат само да ви навредят, затова ви препоръчвам да не се заседявате във фитнес залата. Посетете СПА център, насладете се на масаж, поплувайте в басейна.

Към краят на месеца може да ви „хване“ инфекция, не пренебрегвайте маските на обществени места. Добре ще бъде да направите и курс с витамини преди есента.

ДеМиРа

Ако кратката ни прогноза ви е харесала, пишете ни във формата ни за контакт. Нашият астролог ДеМиРа може да отговори на ваши въпроси или да направи индивидуална прогноза за годината.