You are currently viewing Здравна астро-прогноза, октомври 2022
астро-прогноза, октомври 2022, Спорт за здраве

Здравна астро-прогноза, октомври 2022

Илюстрациите на знаците са специално създадени за SportZaZdrave.eu от младата и талантлива Искра Йорданова.

ОВЕН

хороскоп, овен, Спорт за здраве

Вече е истинска есен и вместо да изпадате в депресия е добре да бъдете обърнати към външния свят. Пречки и противоречия ще съществуват (кой ли ги няма!?), но пък имате възможности за благоприятно развитие на служебните дела. Особено първата половина на месеца.

За да не отслабне имунната ви система и да сте в тонус, препоръката е да се занимавате с фитнес или да се запишете на танци. Правете нещо, което ви създава удоволствие – това може да е слушане на музика, плуване, или пък разходка с колело.

ТЕЛЕЦ

хороскоп, телец, Спорт за здраве

Месец октомври е добро време за приключване на различни служебни задачи. След това пък може да се възнаградите с кратко пътешествие или почивка.

През първата половина на месеца ще имате достатъчно енергия, която не е добре да разпилявате. През почивните дни е препоръчително да излизате на разходка в гората/планината. Почивката ви трябва да е активна. В средата на месеца има опасност да се обадят стари хронични болежки. Посетете лекар и започнете медицинска гимнастика.

БЛИЗНАЦИ

хороскоп, близнаци, Спорт за здраве

Началото на месеца ще е трудно за вашите работни проекти, Близнаци. Не поемайте ангажименти, които ще се окажат трудни за изпълнение.

Ето защо още в началото на месеца спазвайте здравословна диета, тъй като могат да възникнат проблеми със стомаха. Погрижете се за тялото си, посетете масаж, правете медитация и се разхождайте.

Фитнесът няма да ви донесе така нужното ви спокойствие.

РАК

хороскоп, рак, Спорт за здраве

Сложен и противоречив месец ви очаква, скъпи Раци. Ето защо трябва да не трупате негативни емоции в себе си. Те само ще навредят на вашето здраве. Препоръчително е да изберете по-релаксиращи занимания  – дълги разходки, релаксация, слушане на музика.

Обърнете внимание и на храненето, то е от изключителна важност за вас през последните месеци. Ако е възможно по-малко използвайте кола, а повече вървете пеша или карайте колело. Другите видове физически упражнения могат да доведат до наранявания.

ЛЪВ

хороскоп, лъв, Спорт за здраве

Месецът ще бъде интересен за вас, Лъвове. Първата половина може да бъде достатъчно успешна за вас, докато през втората всичко ще върви наопаки. Ще е необходима вашата бърза реакция на всяка ситуация. Само по този начин ще успеете.

Този месец трябва да отделите време за физически занимания. Началото на месеца е отличен период за това. Не забравяйте, че упражненията трябва да носят радост и удоволствие, в противен случай резултатът няма да бъде добър.

По-малко стойте пред компютъра/смартфона, повече излизайте навън и се зареждайте с положителни емоции.

хороскоп, дева, Спорт за здраве

ДЕВА

Месец октомври ви дава възможност да направите изследвания и да посетите различни медицински специалисти. Спазвайте добра диета, не се натоварвайте физически.

Фитнес клубът няма да бъде особено полезен за вас този месец. По-скоро се отпускайте и почивайте, не се напрягайте.

ВЕЗНИ

хороскоп, везни, Спорт за здраве

Месецът ще бъде успешен за вас, Везни. Ето защо не забравяйте за здравето си.

За да повишите имунната си система – излизайте по-често навън, посетете лекар/зъболекар (ако  това е необходимо), занимавайте със спорт.

Всичко това ще подобри значително вашето здраве.

хороскоп, скорпион, Спорт за здраве

СКОРПИОН

Месец точно като за вас, Скорпиони! Имате достатъчно енергия да щурмувате върхове, както и възможности за нови проекти. Само не се нагърбвайте с повече, отколкото може да „носите“! А мързелът и нежеланието да се занимавате със спорт могат да ви изиграят лоша шега. Освен, че ще натрупате излишни килограми, няма да се чувствате и добре.

Започнете да се занимавате с йога, колоездене, танци или нещо друг по ваш вкус.

СТРЕЛЕЦ

хороскоп, стрелец, Спорт за здраве

Добър месец се очертава, скъпи Стрелци. Може да постигнете успех, въпреки, че началото му може да бъде изпълнено с дискусии и спорове.

Стресовите ситуации в началото на месеца ще разклатят душевното ви здраве. А и също така могат да събудят някои стари и забравени физически страдания. Внимавайте и с диетата си, включвайте повече зеленчуци и плодове, а не месо.

Не забравяйте движението и чистия въздух, дългото седене на бюро е вредно!

КОЗИРОГ

хороскоп, козирог, Спорт за здраве

Натоварен работен график ви очаква през октомври, Козирози. Но, ще се появи ваш приятел, който ще ви помогне с ежедневните задачи.

През този месец може да имате проблеми със стомашно-чревния тракт, бъдете внимателни с храната. Запишете се за водни спортове, ходете на басейн, плувайте или пък намерете където може да се занимавате с аква аеробика. Ако ви харесва, посещавайте парна баня или сауна. Ще ви се отрази добре.

ВОДОЛЕЙ

хороскоп, водолей, Спорт за здраве

Този месец може да сте склонни към депресия.

Необходимо е да преразгледате начина си на живот – правилно да се храните, повече да се движите на въздух и да имате пълноценен сън.

хороскоп, риби, Спорт за здраве

РИБИ

В началото на месеца ще е добре да посетите медицински специалист – лекар/зъболекар, не трябва да отлагате това.

Опитайте се съня ви да бъде пълноценен, спортувайте регулярно. Всяка сутрин излизайте и тичайте или пък правете упражнения в къщи. Ако ви харесва, занимавайте се с йога.

ДеМиРа

Ако кратката ни прогноза ви е харесала, пишете ни във формата ни за контакт. Нашият астролог ДеМиРа може да отговори на ваши въпроси или да направи индивидуална прогноза за годината.