You are currently viewing Здравна астро-прогноза, ноември 2022
Здравна астро-прогноза, ноември 2022, Спорт за здраве

Здравна астро-прогноза, ноември 2022

Илюстрациите на знаците са специално създадени за SportZaZdrave.eu от младата и талантлива Искра Йорданова.

ОВЕН

хороскоп, овен, Спорт за здраве

Новият месец ще ви донесе множество препятствия, които трябва да бъдат преодоляни. Ето защо трябва да бъдете внимателни към своето здраве. Като цяло, в този сезон тялото трябва да се нагоди към новите зимни изисквания. Имунитетът ви може да бъде отслабен и има голяма вероятност от вирусни заболявания. Ако е необходимо посетете лекар, не се осланяйте на самолечението, нито пък да прекарате болестта на крак.

Помислете за някакъв вид спорт, който не бива да е силов, за да тонизирате тялото си. Подходящи този месец за вас са йога, плуване, танци. Бъдете внимателни и при шофиране. До края на годината вашият зодиакален управител Марс е ретрограден. Започнете да използвате витамин Д и други витамини. 

ТЕЛЕЦ

хороскоп, телец, Спорт за здраве

През ноември представителите на зодия Телец ще е необходимо да преосмислят живота си, да вземат решение за някои промени. Да не забравяме, че на 8 ноември ще наблюдаваме Лунно затъмнение в знака Телец.

Месецът може да ви изненада с някои здравословни проблеми, пазете се от вирусни заболявания. Когато времето е хубаво, излизайте навън, на разходка. Ако е необходимо посетете лекар, не се надявайте на самолечението. Бъдете внимателни и в къщи – присъства опасност от травма.

Включете се към групови занимания във фитнес клуба, регулирайте съня и начина си на хранене.

БЛИЗНАЦИ

хороскоп, близнаци, Спорт за здраве

Предстоящият месец ще постави много задачи пред представителите на зодия Близнаци.  Обърнете внимание на движението, посещавайте фитнес залата, басейна, не забравяйте разходките. Не забравяйте да използвате витамини.

Бъдете внимателни със стомашно-чревният тракт, не прекалявайте с храната, особоно екзотичната.

В краят на месеца могат да възникнат и друг тип проблеми, затова се обличайте според времето, не се преохлаждайте.

хороскоп, рак, Спорт за здраве

РАК

Представителите на зодия Рак през ноември ги очакват много интересни събития.

Поради голямата ангажираност тялото ви, скъпи Раци,  ще се нуждае от достатъчно витамини и почивка, така че се отнасяйте добре с него.

Необходимо е да прекарвате повече време на открито, както и да спортувате редовно.

ЛЪВ

хороскоп, лъв, Спорт за здраве

През ноември представителите на зодия Лъв ще трябва да направят преоценка на своите ценности.

Заради забързаният ритъм на живот през този месец, трябва да се пазите от сърдечно-съдови заболявания. Опитайте се да правите кратки, но чести почивки в работата и не отлагайте ваканцията си за по-късно.

Втората половина на месеца има вероятност от вирусни инфекции, затова се погрижете за имунитета. Не забравяйте да си направите пълни изследвания.

хороскоп, дева, Спорт за здраве

ДЕВА

Зодия Дева ще бъде изправена пред много въпроси през ноември.

Нека това не ви прави разсеяни, пазете се от натъртвания и навяхвания в началото на месеца.

Това не означава да се откажете от спортуване, напротив.

ВЕЗНИ

хороскоп, везни, Спорт за здраве

Този месец, скъпи  Везни, ще имате много и най-различни възможности. Опитвайки се да ги уловите,  не забравяйте и за физическото си състояние.

Медитирайте, разхождайте се на открито, слушайте музика.

През ноември има риск от сериозни наранявания, затова се откажете за известно време от екстремните спортове и шофирането.

хороскоп, скорпион, Спорт за здраве

СКОРПИОН

Ноември няма да е много лесен период за Скорпионите. За да промените ситуацията към по-добро, ще трябва да коригирате грешките от миналото.

Тези от вас, които имат хронични заболявания, бъдете внимателни към здравето си! Излизайте повече навън, разхождайте се, но не забравяйте да се обличате според времето.

СТРЕЛЕЦ

хороскоп, стрелец, Спорт за здраве

Късметлиите Стрелци ще имат месец, изпълнен с общуване.

Общуването си е общуване, но не забравяйте и да спортувате – плувайте, ходете пеша, карайте кънки и ролери, тренирайте във фитнеса.

Месецът може да доведе и до обостряне на хронични заболявания на ендокринната система.

хороскоп, козирог, Спорт за здраве

КОЗИРОГ

Успешен месец ще имате, Козирози. Месец богат на събития. Което от своя страна ще доведе и до повече стрес.

Затова използвайте всяка възможност за пътуване, излезте от града през уикендите, ако е възможно, отидете в някое морско селце или в санаториум.

ВОДОЛЕЙ

хороскоп, водолей, Спорт за здраве

През ноември има вероятност за мигрена и главоболие, скъпи Водолеи. Трябва да откриете причината за такива пристъпи. Не забравяйте да посетите лекар и да се изследвате.

Погрижете се за имунната система, тя може да отслабне през втората половина на месеца.

Включете във вашето ежедневие повече разходки сред природата/планината, не посещавайте многолюдните места, дори и фитнес центрове.

хороскоп, риби, Спорт за здраве

РИБИ

Промяната на обстановката ще ви помогне, Риби, да преоцените ценностите си и да подобрите състоянието си през месец ноември. За да поддържате баланс и хармония, заемете се със спокойни видове спорт: плувайте, ходете, правете йога, не забравяйте да вземете контрастен душ.

ДеМиРа

Ако кратката ни прогноза ви е харесала, пишете ни във формата ни за контакт. Нашият астролог ДеМиРа може да отговори на ваши въпроси или да направи индивидуална прогноза за годината.