Спорт за здраве - sportzazdrave.eu
Спорт за здраве – sportzazdrave.eu

Ние сме група българи ентусиасти – някои на средна възраст, други все още младежи – които вярват, че движението е ключът към здравето и щастливия живот.

Да помогнем на възможно повече хора да се чувстват добре в телата си и да водят пълноценен и удовлетворяващ живот е наша мисия.

Когато водиш живот, зает с работа и грижи за другите, често не знаеш откъде да започнеш с изпълнението на решения от типа „почвам да спортувам“ или „трябва да отслабна“, нито можеш лесно да се ориентираш в морето от информация и предложения за спортни стоки и услуги.

Затова в „Спорт за здраве“ ще откриете наготово изпитани от нас самите цялостни решения с необходимото да започнете и продължите изпълнението на собствените си амбиции за поддържане на добра физическа форма дори в домашна среда – според нивото ви на предварителна подготовка, възраст, пол и преследвани лични цели.

Убедени сме, че това ще ви направи по-щастливи и самоуверени, както направи и нас!

И понеже обичаме родината си и нейната вековна култура, нарекохме пакетите си с решения на герои от любими български приказки и легенди, в които има вплетена мъдрост от  много поколения. А всички продукти с нашата марка SportZaZdrave, са разработени и произведени в България от малки предприятия, с гарантирано от нас качество. Така, купувайки нашите продукти, услуги и цялостни решения, вие помагате за устойчивото развитие на родното предприемачество.

Какво включват нашите пакети – те са различни комбинации от екипировка, уреди, комплекси упражнения, диетични схеми, които да ви помогнат спокойно да стартирате и постигнете желаните от вас резултати. От вас е необходимо да добавите само желание и упоритост. Изборът на пакет е лесен, но ако все пак се колебаете кой е най-подходящият за вас, можете да подадете конкретно запитване към нашите консултанти.

Ние не сме ви нужни, ако сте съвсем наясно какво трябва да направите, за да постигнете целта си И ГО ПРАВИТЕ. От друга страна, можем да ви помогнем да разберете къде грешите и какво ви спъва по пътя към желаната форма.