You are currently viewing Възможна ли е успешна онлайн рехабилитация?
Възможна ли е успешна рехабилитация онлайн? - sportzazdrave.eu

Възможна ли е успешна онлайн рехабилитация?

Знаете, че работим с отлични физиотерапевти. Може тук да прочетете някои от техните успешни истории. „Спорт за здраве“ има вече напрупан известен опит в онлайн услугите и искаме да споделим с вас доколко онлайн рехабилитацията е успешна.

Кога е наложителна онлайн рехабилитация?

Рехабилитаторът може да бъде полезен дори онлайн в случаите, когато някой не иска да потърси болнична помощ поради причини от лично естество или когато местоживеенето му го затруднява за регулярно и продължително ползване на рехабилитационна услуга. Всеки има право на помощ и съвети в пътя към възстановяване!

Дистанционно може да се дават съвети за подходящи упражнения, както и за правилната позиция на тялото и крайниците при изпълнението им. Също така може да бъдете насочени към избор на правилни помощни средства според вашите нужди като пациент.

Рехабилитация от дистанция

Можете да обмислите дистанционно провеждане на рехабилитация в следните случаи:

  • ако сте претърпели леки операции и успявате да се самобслужвате сами;
  • в случаи на тежко инвалидизирани хора, чиито близки могат да бъдат правилно подпомагани за извършването на рехабилитация вкъщи.

В обобщение, идеята на дистанционната рехабилитация е насочена към хора с невъзможност за посещение на болнични заведения, но имащи нужното желание да полагат грижи за успешното си и трайно възстановяване.

Нашите специалисти могат да ви насочат към оборудване на стая от дома с нужните помощни средства и необходимата програма с упражнения и практически насоки!

Всяко заболяване има нужда от последващо възстановяване. Ако имате въпрос или искате да обсъдите с нас ваш проблем, пишете ни във формата ни за контакт..

Бъдете здрави!