You are currently viewing Специална оферта през март: тренировъчна постелка + бонус комплект ластици
Тренировъчна постелка + бонус комплект ластици - sportzazdrave.eu

Специална оферта през март: тренировъчна постелка + бонус комплект ластици

Всичко се събужда през март и ние искаме да ви стимулираме към повече движение. Само през първия пролетен месец имаме специално предложение:

ЗА ВСЯКА ЗАКУПЕНА ТРЕНИРОВЪЧНА ПОСТЕЛКА, ПОЛУЧАВАТЕ БЕЗПЛАТНО КОМПЛЕКТ ЛАСТИЦИ!

Познавате нашите тренировъчни постелки с принтове на приказни герои. Мултифункционалните ни тренировъчни постелки са идеални за йога, пилатес, стречинг, тонизираща тренировка и фитнес у дома. Подходящи са както за употреба на закрито, така и на открито.

Към тях, само през март добавяме безплатно и комплект ластици. Ластиците са един от предпочитаните продукти и са много подходящи за трениране на ръце, крака и дупе. Могат да се използват също за загрявка преди натоварваща тренировка или за физиотерапия.

Специалната ни оферта е за всички, които искат да влязат във форма и да се чувстват добре. Подаръкът се добавя автоматично при добавяне в кошницата на тренировъчна постелка.


Опитайте и се убедете сами, че промяната е възможна. Ако желаете да ви придружим по този път, вижте нашето предложение Персонален онлайн треньор или посетете нашия Youtube канал за примерни упражнения.

Ще се радваме да споделите вашата обратна връзка. Пишете ни.