You are currently viewing Събития за изграждане на здравословни навици – Програма 2024
Събития за изграждане на здравословни навици 2024 - sportzazdrave.eu

Събития за изграждане на здравословни навици – Програма 2024

Нашето първо събитие „Дамска Тлака“

Наскоро отмина нашето пилотно събитие „Дамска тлака“ и все още сме подвластни на неговата позитивна зареждаща енергия. Оказа се, че сме напипали точните нужди на нашите клиенти – ето какво споделиха участниците след събитието:

  • „Моите очаквания се покриха максимално. Емоциите и преживяванията, които изпитах, бяха положителни, зареждащи емоционално. Изключително съм доволна.“ Стефка, 49г.
  • „Хареса ми вниманието, което ни отделиха организаторите.“ Елица, 49 г.
  • „Чувствам се отлично, заредих се и успявам да продължа това, което научих за тялото си. Разходката, чистият въздух и раздумката бяха полезни за мен. Хареса ми и се радвам, че бях част от събитието!“, Илияна, 50г.
  • „Бях малко скептична към начинанието, защото съм затворена по природа, но хората и обстановката ме предразположиха към разговори. Темата ме интересуваше. Разговорите за промените в тялото и възприятията, приятната атмосфера и споделянето на лични истории ми помогнаха за лично самоосъзнаване и душевно спокойствие. Подейства ми като активна психотерапия от „препатили“ хора. В допълнение, дихателните упражнения на открито вкараха много енергия в тялото ми, което ми липсваше.“ Мария, 49 г.

Благодарим на участниците за обратната връзка и за споделените други теми, които биха представлявали интерес. В рамките на кампанията получихме също много запитвания за събития, насочени към други възрастови групи и интереси. Ето защо, сега искаме да изпреварим малко времето и да отдръпнем леко завесата на календара ни за 2024 г.

Събития за изграждане на здравословни навици – Програма 2024

Още през първото тримесечие на следващата година сме ви подготвили следното:

  • Второ издание на Дамска тлака – за жени на възраст 45-55г. Темите във второто издание ще са допълнени, продължителността ще е двудневна, а мястото ще предлага възможности и за спа-релакс.
  • Здраве с народни ритми – за всички възрасти; подходящо и като споделено семейно изживяване. Ще ви предоставим варианти за ежедневни кратки тренировки с участието на основните мускулни групи и стави, базирани на ритмите и стъпките на българските народни танци. Така ще се забавлявате и поддържате добър тонус едновременно, а не е за пренебрегване и факта, че ще сте напълно готови да се хванете на хорото на всеки празник.

Очаквайте скоро допълнителни подробности.

Ще се радваме да споделите какво още ви се иска да организираме, насочено към изграждане на здравословни навици и пълноценен живот. Пишете ни.
А за да сте в крак с новата и полезна информация – последвайте страницата ни във Facebook, Instagram и LinkedIn