You are currently viewing Промо: -15% отстъпка при покупка на 3 броя ароматизирани свещи
Промо: -15% отстъпка от цената, при закупуване на 3+ свещи от www.sportzazdrave.eu

Промо: -15% отстъпка при покупка на 3 броя ароматизирани свещи

До 23 юли 2023, при закупуване на 3+ броя ароматизирани свещи получавате автоматично 15% отстъпка от цената.

Избирате между 6 вида аромата, специално подбрани и селектирани – лавандула, краставица с бамбук, иланг-иланг, шоколад, портокал и лимон.

Ароматите са леки, нежни и способстват за избягване на чести промени в настроението, намаляват главоболието и успокояват мигренозни състояния. Невероятни аромати за добро настроение и релакс.

Всеки аромат е специално подбран и има своето предназначение. Например лимонът е класическо средство за стимулиране на мозъка и мускулите, като подобрява тонуса и настроението. Не е за пренебрегване, че лимоненият аромат неутрализира лошите миризми и пречиства въздуха, а това е особено важно в моменти, когато се потим.

Лавандулата способства за намаляване на сърдечната честота и кръвното налягане, действа като анти-депресант и гони безсънието. Отпуска мускулатурата и подпомага спокойното възстановяване на организма. Подобрява мозъчните функции и паметта. Способства за избягване на чести промени в настроението, намалява главоболието и успокоява мигренозни състояния.

Разгледайте всички 6 аромата на 👉https://bit.ly/3CXSqPq

Важно: При поръчка, намалението се визуализира в количката

Промоцията е в сила до 23 юли 2023 г. на сайта на sportzazdrave.eu


Опитайте и ще се убедите, че много внимателно сме подбирали ароматите, за да ви създадем настроение при вашите ежедневни тренировки и спортни занимания. Ако искате повече мотивация за вашето физическо здраве, посетете нашия Youtube канал за примерни упражнения.

Ще се радваме да споделите вашата обратна връзка. Пишете ни.