Поръчка

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриерска услуга от ЕКОНТ:

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България или офис на Еконт. Разходите по доставката са за сметка на Потребителя.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. Търговецът обработва поръчките в срок от 3 работни дни от извършване на поръчката. Срокът на доставка зависи от наличностите на стока в склада, както и от сроковете на куриерска компания ЕКОНТ. Нормалният период за доставка е до 10 работни дни. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Доставка

Никой не обича да чака. Нашият екип работи ежедневно – ние ще обработим и изпратим поръчката Ви възможно най-бързо.

За потвърждение:
За да избегнем неволни грешки при попълване на данни, ще се свържем с Вас по телефон в работно време за потвърждение.