Станислава Чолева

Станислава Чолева, треньор, sportzazdrave.eu

Тренировките са част от живота ми още от 12-годишна възраст, когато активно се занимавах с академично гребане.
По-късно се квалифицирах като персонален треньор и аеробик инструктор в института „Strong, Stretched & Centered“ в щата Хавай, САЩ. Оттогава активно работя с клиенти от всякакви възрасти и потребности. Моят стремеж винаги е бил да постигна тяхната цел. Убедена съм, че тренировките и здравословното хранене трябва да бъдат създадени да подобрят нашия живот.

От личен опит знам, че ползите от активния живот и конкретно от вдигане на тежести са хиляди. Основната полза за хората след 50-годишна възраст е, че изграждането на мускулна маса ще предотврати свързаната с възрастта мускулна атрофия, ще увеличи силата Ви, ще ускори метаболизма Ви, ще увеличи костната плътност и ще подобри здравето и сърцето Ви.

Самата аз преминах вече възрастта от 50 години. За мен тренировките и правилното хранене са начин на живот и искам да Ви помогна и упътя това да бъде и Вашия избор.

Емил Станчев

Емил Станчев, треньор, sportzazdrave.eu

Здравейте, аз съм Емил Станчев от Спорт За Здраве.
Завършил съм Рехабилитация в Медицински университет Плевен. А сега съм се посветил на подпомагането на хора с различни двигателни дисфункции, претърпели травми или възрастни хора.

Аз съм също републикански шампион по кик-бокс в различни стилове, но на първо място – човек. И вярвам, че всеки човек трябва да се движи и не съществува такова нещо като твърдението “нямам време”.


Всеки трябва да задели поне петнадесетина минутки от деня си, за да бъде здрав и да се чувства добре в собственото си тяло. Постоянството ражда резултати!

Албена Паралингова

Албена Паралингова, треньор, Спорт за здраве

Албена Паралингова е магистър в сферата на човешкия капитал. Притежава 20+ години професионален опит в развитието на хора, екипи и организации. 
Сертифициран треньор в групово-динамични психотренинги от 2012 година.

Сертифициран треньор по йога след дългогодишна специализация от 2015 година. Прилага йога като метод за справяне с механизма на стреса с представители на работодатели от 2016 година.