Пакет "Галената щерка" - sportzazdrave.eu
Пакет "Галената щерка" - sportzazdrave.eu

ПАКЕТ „ГАЛЕНАТА ЩЕРКА“

Нашата Галена щерка е свикнала да се радва на грижите на другите. Вероятно затова  не е принудена да полага много физически усилия, но с годините започва да разбира смисъла на движението.

Тя вярва, че никога не е късно да се поучиш от грешките на младините и да вземеш живота си в свои ръце.

ПАКЕТ „ЗЛАТНОТО МОМИЧЕ“

Нашето Златно момиче е добро и загрижено за другите. Винаги е готово да помогне, но понякога това го лишава от време за себе си.

В крайна сметка стореното добро се възнаграждава и носи смисъл на съществуванието. Златното момиче е обичано от другите и води пълноценен и балансиран живот.

Пакет "Златното момиче" - sportzazdrave.eu
Пакет "Златното момиче" - sportzazdrave.eu
Пакет Неродена мома - sportzazdrave.eu
Пакет Неродена мома - sportzazdrave.eu

ПАКЕТ „НЕРОДЕНА МОМА“

Нашата Неродена мома е дейна и неуморна. Трудностите не я спират да се стреми към целта си, а самоувереността я разкрасява и хубостта й е ненадмината. Всички й се възхищават и искат да са като нея. 

ПАКЕТ „ЦАРСКИЯТ ЗЕТ“

Нашият Царски зет харесва удобствата и красивите вещи. Той е постигнал голяма част от амбициите си в живота и с право може да се гордее с успехите си. На този етап той вече знае, че за да се радва на плодовете на своите усилия, трябва да се чувства добре в собствената си кожа. За него качеството на живот не е само материална консумация, а желае да буди възхищение у другите и да бъде достоен пример за тях.

Пакет Царският зет - sportzazdrave.eu
Пакет Царският зет - sportzazdrave.eu
Пакет Хитър Петър - sportzazdrave.eu
Пакет Хитър Петър - sportzazdrave.eu

ПАКЕТ „ХИТЪР ПЕТЪР“

Нашият Хитър Петър е човек прагматичен и с будно отношение към живота. Той полага точно толкова усилия, колкото са необходими за постигане на целта. Умело пречупва установените традиции през собствените си възгледи и затова е популярен с преживелици, с каквито не всеки би могъл да се похвали.

 

ПАКЕТ „КРАЛИ МАРКО“

Нашият Крали Марко е пълен с енергия и става все по-силен с годините. Той е истински инфлуенсър, който вдъхновява другите, защото знае, че смисълът е в това да правиш добро и да оставиш следа от пътя си. А за да е ясна следата, трябва да е мощна стъпката.

Пакет Крали Марко - sportzazdrave.eu
Пакет Крали Марко - sportzazdrave.eu