You are currently viewing Моите 5 причини да не посещавам фитнес салон
Моите 5 причини да не посещавам фитнес салон

Моите 5 причини да не посещавам фитнес салон

Обичам да се движа, но честно да си призная – не ходя във фитнес салон, защото:

  1. Се притеснявам от това как изглеждам в тесен клин и потник – аз спортувам за тонус и усещане за задоволство от собственото си тяло, но то е далеч от изваяните форми на активно спортуващите млади хора; да не говорим, че марковите спортни аутфити не му стоят секси. В същото време съм си по женски суетна и не е като да не ми пука.
  2. Не обичам да дишам миризми на чужди потни тела – и не само; случвало ми се е да тренирам до мъже, които явно са чули, че чесънът е много полезен и са го приели в огромни количества непосредствено преди тренировка.
  3. Свързано с горното, а именно хигиената – леко се гнуся да пипам уреди и да се въргалям на постелки, които са ползвани от други. Да, знам, че салоните чистят и дезинфекцират, но съм си такава – гнусливичка.
  4. Трудно намирам време в програмата си – ангажиментите ми са много динамични, а програмата ми – гъвкава и непредсказуема, и не мога да си създам спортна рутина, която изисква посещение на салон. В същото време съм чувала, че е добре да имаме установен дневен режим и да спортуваме в приблизително постоянни часови диапазони.
  5. Не намирам добър баланс между цена, която плащам, и качество, което получавам. Свикнала съм да се глезя с качествени продукти и услуги и, макар да мога да си ги позволя, не обичам да разхищавам необосновано ресурси само от снобарство. Вярвам – ще ме разберете.

Опитвам се да поддържам добра форма, но с физическо натоварване и упражнения у дома. Ако сте като мен, вижте предложенията, на които се доверявам, в SportZaZdrave.


Опитайте и се убедете сами, че промяната е възможна. Ако желаете да ви придружим по този път, вижте нашето предложение Персонален онлайн треньор или посетете нашия Youtube канал за примерни упражнения.

Ще се радваме да споделите вашата обратна връзка. Пишете ни.

А за да сте в крак с новата и полезна информация – последвайте страницата ни.