You are currently viewing Как възникна идеята за Дамска тлака?

Как възникна идеята за Дамска тлака?

Как възникна идеята за ДАМСКА ТЛАКА?

Някога жените на възраст над 45 години са се посвещавали основно на ролите си на баби – една достойна за уважение роля във възпитанието на подрастващото поколение и неговото изхранване. Традиционната баба в доскорошното ни съзнание е тази, която първо пита дали е гладно внучето и постоянно проверява дали е облечено с достатъчно топли дрешки. Тя приготвя най-вкусните баници и мекици, а вечер седи край огнището и разказва най-занимателните приказки.

Ще се съгласите с нас, обаче, че малко съвременни жени мислят, че това е единствената отредена за тях съдба. Ние искаме да сме дейни възможно по-дълго и да се отдаваме на всичките си разнообразни интереси, с бистър ум и устойчиво тяло. Дори и за да сме някой ден баби за пример, трябва да изглеждаме добре и да демонстрираме мислене, насочено към новостите в съвременния живот – така ще респектираме младите без да ги гоним с намазана с домашен конфитюр филия в ръка.


Дамският състав на SportZaZdrave.eu не прави изключение. Прехвърлили своите 50 години все повече се замисляме за пътя си оттук нататък и как да подпомогнем бъдещите си житейски преживявания по най-добрия начин. От разговор на разговор с други връстнички, от това, което споделят нашите клиенти и съмишленици, се зароди идеята за Дамска тлака. Защото вярваме, че личният опит и споделените уроци могат да бъдат много по-ценни от безличните експертни мнения. Защото сме практични и предпочитаме да се
доверяваме на казаното от собствените си ум и тяло. Не вярваме в сляпото следване на практики, които не са ни по вкуса или стресират организма ни, а даваме шанс на новото да ни докаже своята полезност. В начинанието Дамска тлака е залегнала идеята да си дадем възможност лично да опитаме различни предлагани решения, за да преценим дали ни харесват или не. И едва тогава да приемем харесаното като „нашето си“ и да изградим нови навици за години напред. За да е смислен и цялостно хармоничен животът ни, според отреденото ни време. Вижте повече информация за нашето ново събитие и се надяваме да се срещнем скоро на живо.