You are currently viewing Как една жена над 40 г. може да привлече всички погледи на плажа? Три тайни.
Как жена над 40 може да привлече погледи на плажа - sportzazdrave.eu

Как една жена над 40 г. може да привлече всички погледи на плажа? Три тайни.

– Имаш ли мечта?
– Да! Да отслабна.
– Е защо тогава не отслабваш?
– Ти какво – без мечти ли искаш да остана?

А сега ще ви разкажем как някои жени на средна възраст успяват да привличат погледите на плажа. И не – съвсем не с прекалено пищни форми, предизвикващи насмешка, защото и това е начин да привличаш погледи 😉
Дали да сте център на вниманието е ваша мечта не е от голямо значение – важно е да се чувствате добре в кожата си и да имате самочувствие независимо от годините си. За да можете да се наслаждавате пълноценно на любимите си релаксиращи или енергизиращи удоволствия – а идва лято, и заедно с него едно от обичаните преживявания по бански.

И така – каква е тайната на тези, които успяват?

Те превъзхождат останалите със следните три малки тайни:

№1 С решителност

„Речено-сторено“ казва народът. А ние сме почитатели на народната мъдрост. Веднъж решили, не отлагайте първата крачка. Всеки ден е подходящ да започнете, но най-подходящ е днешният. Не от утре и не от следващия понеделник.
Все пак, от собствен опит знаем, че е трудно да започнеш сам. Ако желаете да ви подкрепим в първата крачка – потърсете ни .

№2 С добър план

Добрият план не включва ударни елементи, които стресират организма ни, а включва промяна на навиците ни. Ако доскоро сме можели да преяждаме или да не се движим и едновременно с това да изглеждаме добре, за това е помагала младостта ни. За съжаление, от един момент нататък трябва ние сами да влезем в ролята на неусетно отиващата си младост. И да заменим някои елементи от досегашния си начин на живот с нови привички. Тези нови навици могат да бъдат приятни и носещи наслада – също като доскорошното ни излежаване сутрин, сладолед и шоколад на корем или пък гледане на филм след филм от леглото.
Насоки как да градим полезни навици можете да прочетете в другата ни статия „5 лесни стъпки да изградим здравословен навик“.

№3 С постоянство

„Ние сме това, в което постоянстваме.
Добродетелта не е действие, а навик.“
Аристотел

Постоянството помага на жените да изглеждат добре не само по време на почивката и не само през едно лято. То ги прави здрави и красиви за дълъг период от време.
Това, което може да ни помогне да следваме неотклонно плана си, е да си припомняме всеки ден какви искаме да бъдем и защо. Ежедневното повтаряне какви сме в своите очи (енергични и привлекателни) и колко е хубаво и приятно да живеем съгласно нашия план (с движение и балансирано хранене), настройва мозъка ни да мисли по този начин и превръща желанието в реалност. Та нали е всеизвестно, че всяко твърдение, повторено 100 пъти, се превръща в истина?

Опитайте и се убедете сами, че промяната е възможна. Ако желаете да ви придружим по този път, вижте нашето предложение Персонален онлайн треньор.
А само през март можете да се възползвате от актуалното ни промоционално предложение.

Ще се радваме да споделите вашата обратна връзка. Пишете ни.
А за да сте в крак с новата и полезна информация – последвайте страницата ни.