You are currently viewing Хороскоп, януари 2022
месечен хороскоп, януари 2022, sportzazdrave.eu

Хороскоп, януари 2022

Празниците отминаха, реалността отново ни „връхлетя“ с пълна сила. Всеки един от нас постепенно се „изчиства“ от влиянията на старата 2021 година и е необходимо да се подготви за първия месец от новата 2022 година.

ОВЕН

Зодия Овен, хороскоп

Първият месец на новата година кой знае колко няма да се отличава от предходната. Бъдете упорити, не оставяйте наполовина свършенара бота. Планетите след 13 януари не предразполагат към подписване на договори и поемане на нови ангажименти. Затова работете по задачите, които изискват довършване. Здравето няма да ви подведе, но все пак, тези представители на зодия Овен, предразположени към високо кръвно налягане е редно да обърнат внимание на всичко, което се случва в ежедневието.

ТЕЛЕЦ

Хороскоп, телец

Като първи месец от годината, януари дава възможност на Телците да преразгледат своите финансови/професионални и всякакви други отношения. Това може да доведе до емоционални напрежения, които пък да се отразят негативно на здравето. Пазете се от физически и емоционални напрежения, те могат да отслабят имунната ви система. И да … избягвайте всякакви рискови ситуации, бъдете внимателни!

БЛИЗНАЦИ

Хороскоп, близнаци

Трудни моменти няма да липсват на Близнаците. Както винаги, ще има и неясни/мъгляви ситуации. Решението е просто –ГЪВКАВОСТ. Здравето ще си „върви“, без изненади. Месецът е добър за започване на фитнес или домашни тренировки. Добре ще е да си създадете система от ежедневни занимания.

Рак

Хороскоп, рак

Колкото и да ви е неприятно – трябва да засилвате своите позиции на работа, да се приспособявате към обстоятелствата. Това, разбира се, ще доведе и до повишена тревожност. Затова – повече „отпускайте“ и се наслаждавайте на живота. Новата 2022 година дойде!
Обърнете внимание на правилното хранене.

Лъв

Хороскоп, лъв

Новият месец изисква от вас да сте по-внимателни към работата и детайла. Не взимайте прибързани решения. Пред вас са най-различни възможности, но понякога няма да имате достатъчно енергия. Преценявайте нещата! Обърнете внимание на сърдечно-съдовата система, подобрете кръвообращението.

Дева

Хороскоп, дева

Месецът не е продуктивен, може да присъстват задръжки. Но е полезно да се преценят всички заобикалящи неща и да се отсеят тези, които ви „теглят“ към дъното. Обърнете внимание на близките ви хора и роднини. Пазете се от травми и различни инциденти. Втората половина на месеца пък е добре да се пазите от настинки и инфекции.

Везни

Хороскоп, везни

При вас важи правилото: „Нова година – нов късмет“. С идването на новата година ще искате да започнете своите проекти, да „задвижите“ отношенията. Загърбете миналото. Не мислете, че всичко ще се реализира през този месец. По-скоро използвайте дните да се погрижите за здравето си и да разберете как се чувствате. Укрепвайте имунната си система, посетете фитнес център.

Скорпион

Хороскоп, скорпион

За да избегнете напрежението ще бъде добре да обърнете внимание на правилната почивка. Подчертавам – на правилната почивка! А не на това как да се работи. Грижете се повече за себе си – както за тялото си, така и за душата си. Заслужава си!

Стрелец

Хороскоп, стрелец

Време е за отърсване от праха и старото. Енергия има предостатъчно. Насочете се към нови цели, преосмислете всичко случващо се с вас. Ще имате възможности както да завършите стари задачи, така и да започнете новите. Напредък е думата, която ще бележи този месец за Стрелците. В целия този купон не забравяйте, че трябва да се грижите за здравето, то не е даденост. Най-уязвима ще бъде храносмилателната система, внимавайте какво ядете. Стомахът, жлъчката и панкреаса веднага ще реагират. Занимавайте се със спорт на открито – пешеходна разходка, посещение на басейн и подобни.

Козирог

Хороскоп, козирог

Текущи задачи и нужда от тяхното решаване. Месецът не е за започване на нови проекти. Възможни се битови наранявания, депресивни състояния. Научете се да се отпускате и да релаксирате. Не се вкопчвайте в нещо, което трябва да напусне вашия живот. Януари е месец, в който уязвима може да бъде дихателната система. Пазете се, за да не се окажете с бронхит или нещо по-сериозно. Бъдете внимателни дори към най-малката настинка.

Водолей

Хороскоп, водолей

Месецът ще бъде полезен ако се заемете с планирането на бъдещето. Твърде многото емоции ще бъдат проблем за вас. Ще бъдете чувствителни към времето, възможни са главоболия. Препоръчително е да се заемете със спорт.

Риби

Хороскоп, риби

Месецът ще бъде добър за търсене на нови решения за преодоляване на пречките. Време е за започване на нещо ново. Късметът, ако не го насилвате или обвивате с неясни и смътни представи, ще бъде с вас. Време е да обърнете внимание на себе си и на външния си вид – да свалите някой килограм, да помислите как да се храните правилно, да посетите зъболекар и други подобни.