You are currently viewing Астро-прогноза за месец юни
астро-прогноза, юни 2022, Спорт за здраве

Астро-прогноза за месец юни

хороскоп, овен, Спорт за здраве

ОВЕН

Месецът е добър за вас, Овни. Намиращият се във вашия знак Юпитер ви дава възможност за успехи. Бъдете упорити в последната седмица на юни.

Това е месец, когато трябва да обърнете внимание на свои стари заболявания. Хранете се здравословно, не натоварвайте стомаха.

хороскоп, телец, Спорт за здраве

ТЕЛЕЦ

Необходимо е да отстоявате своите интереси пред ръководството, Телци. А това означава да сте търпеливи.

През юни ще почувствате прилив на сили/енергия. Това е период, когато вероятността от лекарска грешка е голяма. Ако е необходимо, получете няколко лекарски мнения. 

хороскоп, близнаци, Спорт за здраве

БЛИЗНАЦИ

През целият месец юни ще имате успех, Близнаци. Ще се появят много нови полезни запознанства, които ще ви помогнат да решите работни/бизнес задачи.

За да се чувствате добре и енергични, е необходимо да сменяте обстановката, да  пътувате. Бъдете внимателни с количествата храна, тялото ви ще е благодарно.

РАК

Юни не е добър за сериозни финансови решения, Раци. За да постигнете добри резултати в работата, е необходимо да отделите време за самоанализ. Опитайте се да не се натоварвате психически.

Месецът е добър за профилактика и подобряване на здравето. Не само дългите разходки, но и плуването ще се отразят добре. Представителите на знака Рак, родени в средата на юли, е необходимо да бъдат внимателни – има опасност от битови травми.

ЛЪВ

хороскоп, лъв, Спорт за здраве

Работата, както винаги, е в повече, затова ще бъде добре предварително да бъдат поставени приоритетите.

Възможни са неочаквани недоразумения на работното място или пък неприятни промени. Ето защо следете своето самочувствие, водете активен начин на живот, поддържайте имунната си система.

хороскоп, дева, Спорт за здраве

ДЕВА

След първата седмица на месеца за вас, Деви, периодът е отличен за активна дейност.

Променливите настроения могат да предизвикат проблеми със сърцето. Ето защо е добре да използвате билкови чайове (мента, маточина, лайка). Ако се появят проблеми със здравето, веднага посетете лекар.

хороскоп, везни, Спорт за здраве

ВЕЗНИ

Месецът е добър за вас, но избягвайте конфликтите. Балансът е от изключителна важност.

Този месец  не е добър за тежки и уморителни физически натоварвания и екстремни спортове. Рискът от травми е голям. Ако имате някакви проблеми със здравето, е най-добре да  посетите медицински специалист.

хороскоп, скорпион, Спорт за здраве

СКОРПИОН

Месецът не е добър за рисковани действия, Скорпиони. По-добре направете анализ на ситуацията и не бързайте – всичко се случва тогава, когато трябва да се случи.

Вътрешно, може би, трупате раздразнение. Може би този проблем е свързан с хормонални дисфункции? Или пък организмът се нуждае от нещо друго? Най-добре е да посетите медицински специалист.

хороскоп, стрелец, Спорт за здраве

СТРЕЛЕЦ

Както винаги, вие искате да свършите всичко. Моят съвет е  по-скоро да се поставите на мястото на околните, отколкото да пилеете енергия или да пресирате хората. В дните, когато вашето натално Слънце е в опозиция с транзитното, бъдете внимателни, избягвайте конфликтите. Възможни са финансови успехи.

През месеца бъдете внимателни, възможна е травма. Hе „летете“, гледайте в краката си. Възможни са някакви здравословни проблеми, но не си струва да изпадате в паника – всичко е обратимо.

хороскоп, козирог, Спорт за здраве

КОЗИРОГ

През юни трябва да разчитате само на себе си. Ще бъде добре повече време да  прекарвате със себе си и да се вслушвате във вътрешния си глас.

Въпреки вашата нагласа, практикуването на йога този  месец е отлична идея, Козирози! Особено дихателните упражнения. Не се товарете физически, тъй като освен стрес друго няма да получите.

хороскоп, водолей, Спорт за здраве

ВОДОЛЕЙ

Успешен месец е юни за вас, Водолеи. Не изпускайте своят шанс!

През месеца няма да имате оплаквания, свързани със здравето. Ако се натрупа умора – вземете си отпуска за няколко дни.

Правете упражнения, посетете козметик, направете детокс.

РИБИ

хороскоп, риби, Спорт за здраве

Месецът ще бъде за вас, Риби, с по-забавен темп. Може да се намали вашата концентрация, да станете разсеяни. Необходимо е да си осигурите добри финанси, тъй като втората половина на месеца може да има забавяне в плащанията.

Не бъдете толкова емоционални, проверете щитовидната си жлеза и гърло, тъй като това ще бъдат уязвимите ви места. Възможна е умора/изтощение, затова си позволете повече почивка.

ДеМиРа

Ако кратката ни прогноза ви е харесала, пишете ни във формата ни за контакт. Нашият астролог ДеМиРа може да отговори на ваши въпроси или да направи индивидуална прогноза за годината.