You are currently viewing Астро-прогноза за месец юли 2022
астро-прогноза, юли 2022, Спорт за здраве

Астро-прогноза за месец юли 2022

 ОВЕН

хороскоп, овен, Спорт за здраве

Промените ви очакват, Овни. Те няма да бъдат изненада за вас, затова насочете вниманието си към възникването на конфликтни ситуации, избягвайте ги.

Физическата ви форма е добра, затова се заемете със спорт. Обърнете внимание на сърдечно-съдовата система. Старайте се да имате повече часове сън и по-малко да се натоварвате, и преживявате.

хороскоп, телец, Спорт за здраве

ТЕЛЕЦ

Очаква ви бурен, но интересен месец. В началото на месеца с лекота ще се справяте с всяка една ситуация, която ще изисква от вас активност. Активността пък, от друга страна може да ви доведе до травми, бъдете внимателни.

Препоръката ми е пасивно да почивате, например, на плажа. Но не забравяйте да използвате слънцезащитни средства. Бъдете внимателни и във водата. Но, пък за сметка на това пийте повече течности. И никакъв стрес!

хороскоп, близнаци, Спорт за здраве

БЛИЗНАЦИ

Месецът е стабилен, въпреки някои моментни сътресения.  Не изпускайте нервите си и пазете храносмилателната система. Въпреки горещото време може да се простудите. Затова не забравяйте профилактиката и народните средства. А също така да спите по 8 часа на ден.

хороскоп, рак, Спорт за здраве

РАК

Късметът няма да ви изостави този месец, Раци. Ако се  постараете може да имате много успехи. Не забравяйте, че физическото ви здраве зависи от вътрешното висъстояние. Внимавайте с травмите, внимавайте при шофиране, внимавайте, когато повдигате тежести.

Този месец гърлото може да се окаже слабо място.

хороскоп, лъв, Спорт за здраве

ЛЪВ

Дойде времето, Лъвове, да действате с размах. Позволете си поемането на риск. В средата на месеца трябва да пазите очите си, ако нямате добри слънчеви очила си изберете такива.

Зрението може да се влоши, поради влошаване на едно или друго хронично заболяване.

ДЕВА

хороскоп, дева, Спорт за здраве

Този месец ще трябва да поемете повече отговорност, отколкото ви се иска. Но в живота има и такива моменти.

Необходимо е да се погрижите за дихателната система. Възможно е обострянето на хронични заболявания. Проблемите с белите дробове могат да се появят на фона на алергия. Въпреки това е добре да включите в ежедневието си и физически активности. През месеца е добре да обърнете внимание и на зъбите/венците. Профилактично посетете стоматолог.

хороскоп, везни, Спорт за здраве

ВЕЗНИ

Този месец ще имате възможност да обърнете внимание на въпроси, с които до момента не сте се занимавали. Ще имате интересни моменти, но действайте крачка по крачка.

По отношение на физическото ви здраве бъдете внимателни, месецът не е лесен. Посетете физиотерапевт, обърнете внимание на болките в гърба.

хороскоп, скорпион, Спорт за здраве

СКОРПИОН

Месецът е добър да го посветите на осъществяване на целите си и сбъдването на желанията си.

Спортът ще ви помогне да намалите напрежението и да се чувствате по-добре. Кардио тренировките ще са точно за вас. Внимавайте с храненето, избягвайте захарта и солта.

хороскоп, стрелец, Спорт за здраве

СТРЕЛЕЦ

Това е месец, в който всичко ще зависи от вас, вашите усилия и намерения. Опитайте се да бъдете по-позитивни и усмихнати. Имайте вяра в бъдещето. В работата ви очаква стабилност.

Затова може да се заемете със спорт, нервите трябва да укрепват. Ако страдате от главоболие е по-добре да посетите невролог.

хороскоп, козирог, Спорт за здраве

КОЗИРОГ

Периодът е сериозен, Козирози. Сега можете да докажете всичко за което сте претендирали, да постигнете успех.

Месецът е добър да преминете през цялостен медицински преглед. Отделете си време за профилактика. Много от вас се чувстват изтощени и ще е добре да отделите време за почивка. Обърнете внимание и на храносмилателната система, внимавайте какво ядете. Не забравяйте и необходимото дневно количество вода!

хороскоп, водолей, Спорт за здраве

ВОДОЛЕЙ

Това е месецът, Водолеи, да покажете, че можете да се справите със задълженията, които са ви делегирани. От голямо значение е физическото ви състояние. Не правете компромиси със съня и храненето. Старайте се а релаксирате повече, защото дори и най-малкия стрес може да провокира хронично заболяване. Във втората половина на месеца внимавайте с вирусните заболявания.

хороскоп, риби, Спорт за здраве

РИБИ

Предизвикателства през месеца ще има. Важното е да не приемате нещата само като задължение, а да виждате шанса ви за развитие. В никакъв случай не спирайте да правите започнатото.

Този месец сте в отлична физическа форма. Ако не сте започнали, сега е момента да се заемете със спорт. Ако се движите с кола, оставете я на паркинга и вървете повече пеша. Вземете си отпуска, почивайте.

ДеМиРа

Ако кратката ни прогноза ви е харесала, пишете ни във формата ни за контакт. Нашият астролог ДеМиРа може да отговори на ваши въпроси или да направи индивидуална прогноза за годината.