You are currently viewing Астро-прогноза за месец март 2022
астро-прогноза, март 2022, Спорт за здраве

Астро-прогноза за месец март 2022

АСТРО-ПРОГНОЗА за м. Март 2022
от ДеМиРа

Вече усетихме полъха на пролетта, време е за нови неща! Месец март идва с нова доза енергия. Кой как ще се справи с  нея – зависи от самите нас. Но, първо трябва да се научим да работим с нея.

ОВЕН

хороскоп, овен, Спорт за здраве

Скъпи Овни, емоционални преживявания няма да липсват. Но и кариерата няма да бъде на последно място. Част от Овните ще имат добри успехи в професионален план най-вече през втората половина на месеца. Пазете нервната система и кръвоносните съдове. Физически проблеми могат да възникнат от стрес и умора, затова трябва да намирате време и за почивка.

Преминете към здравословно хранене.

ТЕЛЕЦ

хороскоп, телец, Спорт за здраве

Очакват ви нови преживявания, свързани с вашето самоусъвършенстване. Имате шанс да се отървете от мрачните мисли и да вземете решение да съграждате нещо ново. Заедно с това може да почувствате спад на силите, да имате главоболие. Имунната ви система е отслабена и може да да преживеете някоя инфекция. Ако се почувствате  недобре – посетете лекар и постойте вкъщи.

БЛИЗНАЦИ

хороскоп, близнаци, Спорт за здраве

Месецът ще донесе на Близнаците много енергия и сила, която ще може да използват в полза на физическото състояние. Но предупреждавам, не започвайте силово отначало, тялото ви още не е готово да поеме такова натоварване и може да се нараните. Може да опитате различни нови спортни занимания. През втората половина на месеца се пазете от нараняване на крайниците и се опитайте да не ги натоварвате. Могат да се обадят някои леки хронични неразположения. В средата на месеца може да има риск от вирусна инфекция.

Туризмът, плуването и разходките са крайно наложителни – ще ви се отразят много добре.

РАК

хороскоп, рак, Спорт за здраве

Раците този месец са податливи на настинки, бъдете внимателни. Умората и изтощението могат да присъстват, но не се отчайвате – бързо ще премине. Това, обаче, не означава да форсирате твърде много организма си, просто работете, не лежете на „стари лаври“. Някои хронични заболявания могат да се влошат, обърнете внимане на кръвоносната и ендокринна система.

ЛЪВ

хороскоп, лъв, Спорт за здраве

 Притежавате ентусиазъм – давайте пълен напред! Има хора, които ви завиждат, но какво от това?! Този месец храносмилателната система може да е слабо място, затова осигурете си балансирана диета и нормална почивка. Овладейте раздразнителността си. Това може да повлияе кръвоносната система и да изживеете скокове в кръвното налягане. Започнете с кратък сутрешен джогинг. Всяка спортна дейност ще повлияе положително върху физическото и емоционалното ви състояние. 

ДЕВА

хороскоп, дева, Спорт за здраве

Многото задачи на работното място могат да ви изтощят и да доведат до здравословни проблеми. Не подценявайте съня. През втората половина на месеца може да се появяват стомашно-чревни проблеми, обърнете внимание на храненето. Склонни сте към наранявания, откажете се от опасните спортове и бързото шофиране. Тези, които работят на височина, също трябва да бъдат по-внимателни от обикновено. Също могат да се обадят хронични заболявания на ставите. Посетете лекар и се изследвайте, особено ако проблемът се повтаря често. От средата на месеца рискът от заразяване с инфекциозно заболяване се увеличава. 

ВЕЗНИ

хороскоп, везни, Спорт за здраве

Трябва да бъдете внимателни при внезапни промени в настроението и чувството на безпокойство, тъй като това няма да помогне в работата. Плуване, бягане и кардио тренировки са препоръчителни. Спазвайте мярка във всичко, не се претоварвайте със спорт и не оставайте твърде дълго на работа. След 20 март има голяма вероятност от обостряне на стари хронични заболявания.

Обърнете специално внимание на гръбначния стълб и ставите.

СКОРПИОН

хороскоп, скорпион, Спорт за здраве

Физическото ви здраве през март е тясно свързано с психическото, потиснатите емоции могат да му повлияят много.

Пазете гърлото, избягвайте стреса  и физически натоварващите дейности.

СТРЕЛЕЦ

хороскоп, стрелец, Спорт за здраве

Изпълнени сте с енергия, искате да преобърнете планини. Изчакайте, недейте скача с главата напред. По-скоро разгледайте своите дългосрочни цели, какво ще правите с кариерата си, накъде ще тръгнете. Имате нужда от чист въздух и добър сън. Не забравяйте да приемате витамини. Ако вашата диета не е балансирана, тогава просто се нуждаете от препарати съдържащи микроелементи.

Обърнете специално внимание на приема на омега мастни киселини.

КОЗИРОГ

хороскоп, козирог, Спорт за здраве

Промени ще има, но по-скоро се концентрирайте върху това какво може да направи вашата творческа страна.

Възможни са обостряния на хронични заболявания, а също така е много вероятно да се простудите и да си създадете проблеми с бъбреците.

ВОДОЛЕЙ

хороскоп, водолей, Спорт за здраве

Спокоен месец, през който може да се придобият нови познания. Не се очакват големи спортни постижения, ще се чувствате изморени и може  да имате мускулни болки. През март рискувате да настините или заразите с вирусно заболяване, затова внимавайте на обществени места.

Ако някой от семейството е болен, изолирайте се и използвайте защитни средства. Във вашия случай рискът от усложнения е висок.

РИБИ

хороскоп, риби, Спорт за здраве

Месецът обещава да е весел и безгрижен за представителите на зодия Риби. Сега Необходимо е да запретнете ръкави и свършите доста работа.  Март не обещава да е весел и безгрижен за Риби. Обърнете внимание на ежедневния си режим, занимавайте се със спорт. Всяка физическа активност ще повдигне самочувствието ви и ще подобри здравословното състояние. Не забравяйте да правите упражнения сутрин.

ДеМиРа

Ако кратката ни прогноза ви е харесала, пишете ни във формата ни за контакт. Нашият астролог ДеМиРа може да отговори на ваши въпроси или да направи индивидуална прогноза за годината.