You are currently viewing Астро-прогноза за м. февруари 2022
астро-прогноза, февруари 2022, Спорт за здраве

Астро-прогноза за м. февруари 2022

АСТРО-ПРОГНОЗА за м. ФЕВРУАРИ 2022
от ДеМиРа

Всичко, което се случваше през януари – отмина. Всички планети, които бяха ретроградни през месеца, постепенно се връщат към своя „правилен“ път. Всичко, което се е случило, няма как да се върне назад. Имахме цял тридесет и един дневен срок да обмислим, замислим, проектираме както новите неща, така и старите проблеми. Февруари е месец на действието, затова – запретнете ръкави, леко се опънете, направете два маха с ръце наляво и два маха надясно, изчакайте 5-6 февруари и старт!

ОВЕН

В началото на месеца трябва да бъдете сдържани и да внимавате в контактите си както на работа, така и в къщи. Спазвайте правилата за общуване с шефовете, за да не съжалявате по-късно и да не натоварвате главата и тялото си с излишни емоции. Затова – погрижете се за нервите и здравето.

Ако трябва, разтоварете се с някое спортно мероприятие, нека вятър да развее косата!

хороскоп, телец, Спорт за здраве

ТЕЛЕЦ

Не лош месец, Телци. Венера през февруари тръгва „правилно“ по пътя си, така че може да се погрижите за отношенията си. Шансът е с вас!

А иначе, физическата форма не трябва да се занемарява! Може да има спад на енергията във втората половина на месеца.

хороскоп, близнаци, Спорт за здраве

БЛИЗНАЦИ

Имате възможност да направите новия месец успешен, времето е продуктивно. Реагирайте бързо и гъвкаво на всякакви пренареждания около вас и не робувайте на своите навици.

Здравето няма да ви подведе.

хороскоп, рак, Спорт за здраве

РАК

Резултатите от вашите действия са вече наяве. От всички действия. Препоръката ми е да бъдете по-внимателни и да не напрягате себе си и ситуациите, тъй като енергетическия потенциал е доста намален. Ето защо не трябва да се стремите към всякакви излишества (храна, работа, приказки и подобни). Времето е такова, притежавате интуиция, затова следвайте нея, а не своите стари жизнени ориентири.

ЛЪВ

хороскоп, лъв, Спорт за здраве

Разхождайте се на въздух, вървете по пътеките на паркове и планини, разхождайте се! Ще имате достатъчно работа, ще имате натоварвания, а енергийните запаси са на изчерпване.

Затова се разхождайте.

хороскоп, дева, Спорт за здраве

ДЕВА

Много задачи, неотложни задачи, срокове, които трябва да се спазват. Ето защо трябва да намерите баланса между работата и личния живот.

Възможно е организмът ви да е отслабен, обърнете му внимание.

хороскоп, везни, Спорт за здраве

ВЕЗНИ

Нещата в семейството могат да бъдат в недобро състояние, да присъстват натрупани противоречия.

Здравето може да се влоши във втората половина на месеца, да се чувствате изморени.

хороскоп, скорпион, Спорт за здраве

СКОРПИОН

Много задачи, Скорпиони. Но близките също имат нужда от вашето внимание. Ще имате чувство, че от всякъде дебнат задачки. Чак към края на месеца ще е възможно малко да починете.

Обърнете внимание на здравето си (гръб, вътрешни органи, стави).

СТРЕЛЕЦ

хороскоп, стрелец, Спорт за здраве

Меркурий става директен, Венера също, Юпитер има своите добри аспекти. Това означава, че вие, Стрелците, сте готови да преобърнете планини! Действие, действие и отново действие!

Здравето ви е добро, така че проектите ви чакат.

хороскоп, козирог, Спорт за здраве

КОЗИРОГ

При вас, Козирози, нещата се развиват добре. Само внимавайте да не си играете с огъня – избягвайте рисковете, свързани с физически активности и екстремните ситуации.

хороскоп, водолей, Спорт за здраве

ВОДОЛЕЙ

Този месец имате достатъчно енергия, която да насочите към решаването на битови въпроси и в работата. Ще присъстват и трудности, които сте създали в миналото. Но пък това може да бъде решено – да направите детайлен самоанализ.

През месеца здравето може да се подобри.

хороскоп, риби, Спорт за здраве

РИБИ

Добри възможности за Рибите, които трябва, обаче, да се уловят във въздуха. Промените ще бъдат позитивни, здравето не би трябвало да носи изненади.

Ако кратката ни прогноза ви е харесала, пишете ни във формата ни за контакт. Нашият астролог ДеМиРа може да отговори на ваши въпроси или да направи индивидуална прогноза за годината.